افزایش ساعات پخت 48 واحد بربری و سنگک سطح شهر زنجان در ماه مبارک رمضان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: 48 واحد بربری و سنگک سطح شهر زنجان برای ماه مبارک رمضان در از تاریخ 12 اسفند 1403 تا 10 فروردین ماه 1403 افزایش ساعات پخت خواهند داشت. به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، ولی اله زمانی با اشاره به افزایش ساعات پخت برخی از واحدهای نانوایی، اظهار کرد: بر اساس تصمیمات اعضای کارگروه آرد و نان استان زنجان 48 واحد نانوایی بربری و سنگک با سهمیه 23 تن اقدام به افزایش ساعات پخت در سطح شهر زنجان خواهند نمود. زمانی با بیان اینکه سهمیه های تخصیصی مازاد بر سهمیه روزهای عادی بوده است، گفت: 13 واحد نانوایی بربری با افزایش 6 تن و 35 واحد نانوایی سنگک با افزایش 17 تن سهمیه اقدام به افزایش ساعات پخت خواهند کرد. وی با بیان اینکه ساعت کاری واحدهای نانوایی بربری و سنگک بر اساس سهمیه تخصیصی، از ساعت 3 ظهر تا یک ساعت بعد از افطار خواهد بود، افزود: با هماهنگیهای صورت گرفته، واحدهای نانوایی بربری و سنکگ بر حسب مسیرهای پرتردد، خیابانهای اصلی، شهرکهای اقماری پرجمعیت، مناطق محروم، حاشیه شهر زنجان انتخاب و اقدام به افزایش ساعات پخت خواهند کرد. مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان عنوان کرد: با هماهنگیهایی صورت گرفته، بررسی و صحت عملکرد واحدهای نانوایی بربری و سنگک مشمول تخصیص آرد به صورت روزانه و مستمر مورد نظارت و کنترل واقع میگردد. #کد_خبر_97_1403 لینک خبر در سایت اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان: https://B2n.ir/k77633 کاربر: اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان-وحید اکبری دسته ها: اخبار گروه تولیدی, اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان زمان: چهارشنبه, 08 اسفند,1403 بازدید: 5 کلمات کلیدی: استانداری زنجان پورتال استانداری خرید تضمینی گندم برنج شکر آرد نانوایی خرید تضمینی کلزا کشاورزان زنجانی نان اداره کل غله و خدمکات بازرگانی استان زنجان کالاهای اساسی سیلوی زنجان خبازی بربری سنگک طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان مراکز خرید گندم قاچاق آرد کارخانه آرد سازی نرخ ذخیره گندم کشت قراردادی گندم لینک های بیشتر لینک خبر در سایت اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان: