امنیت غذایی مهمترین اولویت شورای سلامت و امنیت غذایی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه امنیت غذایی، اولویت مهم دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی است، گفت: نقش این دبیرخانه سیاستگذاری، تسهیلگری، هماهنگی درون بخشی و بین بخشی، پیگیری اجرای مصوبات دبیرخانه و استقرار سند ۲۰ ساله کشور در حوزه سلامت، ذیل شورای برنامهریزی و توسعه استان، میباشد. امنیت غذایی مهمترین اولویت شورای سلامت و امنیت غذایی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه امنیت غذایی، اولویت مهم دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی است، گفت: نقش این دبیرخانه سیاستگذاری، تسهیلگری، هماهنگی درون بخشی و بین بخشی، پیگیری اجرای مصوبات دبیرخانه و استقرار سند ۲۰ ساله کشور در حوزه سلامت، ذیل شورای برنامهریزی و توسعه استان، میباشد. به گزارش وبدا- زنجان، مهندس جعفر مطهریفر، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی زنجان دوم دی ماه در نشست گروه کارشناسی دستگاههای اجرایی استان و معاونتهای ذینقش دانشگاه علوم پزشکی ذیلِ کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی استان، به تبیین نقش و رسالت دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در سطح وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی در سطح استان پرداخت. وی با اشاره به نقش ۲۰-۲۵ درصدی وزارت بهداشت/ دانشگاه علوم پزشکی اشاره اظهار کرد: استفاده از ظرفیت دستگاههای اجرایی استان و مشارکت مردم جامعه جهت رفع چالشها در حوزههای مختلف سلامت ازجمله آلودگی هوا، تامین غذای سالم، مدیریت آب و فاضلاب، آسیبهای اجتماعی و... حائز اهمیت است. در ادامه، هریک از کارشناسان و نمایندگان دستگاههای اجرایی و معاونتهای دانشگاه ضمن گزارشی از اقدامات در راستای مدیریت و تامین هوای سالم شهرهای استان، نظرات، دیدگاهها و برنامههای آتی خود را در خصوص منابع آلایندههای هوا بویژه صنایع مستقر در مجاورت شهرها و دیگر مناطق مسکونی ابراز داشتند. گفتنی است: نشست گروه کارشناسی دستگاههای اجرایی استان و معاونتهای ذینقش دانشگاه علوم پزشکی ذیل کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی استان با موضوع " بررسی شرایط و کیفیت هوای شهر زنجان، شناسایی منابع آلایندهها و اتخاذ تدابیر لازم جهت پیشگیری از آلایندهها " صبح دوشنبه سوم دی در دفتر این دبیرخانه برگزار شد. «سند ملی امنیت غذایی و تغذیه پایدار» که بر اساس بند ۶ سیاستهای کلی سلامت، بند ۶ سیاستهای کلی جمعیت، بند ۷ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و بند ۸ سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه محیط زیست و نقشه جامع علمی کشور و از تجمیع هفت سند مربوط به سلامت و امنیت غذایی تدوین شده، برای هر یک از حیطههای فراهمی دسترسی، مصرف و سلامت غذایی، ایمنی و کیفیت غذا، سلامت آب آشامیدنی و تابآوری (ثبات و پایداری) امنیت غذایی، راهبردها، اهداف کلان، اقدامات و اهداف کمی تعریف کرده است. این سند که نقش بسزایی در تحکیم امنیت ملی و حکمرانی غذایی و ارتقای سلامت و تغذیه مردم، به ویژه اقشار آسیبپذیر و کمدرآمد خواهد داشت، با بررسی وضعیت تغذیه در کشورمان در سال ۱۴۰۱ اهدافی را برای دستیابی به امنیت غذایی در سال ۱۴۱۱ طراحی کرده و دبیرخانه شورایعالی سلامت با پیگیری و تسهیل فرایند تدوین برنامههای اجرایی ذیل سند و رصد شاخصها و عملکرد دستگاهها در اجرای سند، گزارش پیشرفت آن را هر ۶ ماه به کمیسیون دائمی ارائه میدهد. کاربر: دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان - روابط عمومی دسته ها: اخبار گروه اجتماعی, دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زمان: ﺳﻪشنبه, 04 دی,1403 بازدید: 62 کلمات کلیدی: امنیت غذایی مهمترین اولویت شورای سلامت و امنیت غذا