نمایش جزئیات مطلب

باید به منابع طبیعی و درخت کاری به عنوان یک سرمایه نگاه کرد.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری طارم گفت: باید به منابع طبیعی و درخت کاری به عنوان یک سرمایه نگاه کرد.

باید به منابع طبیعی و درخت کاری به عنوان یک سرمایه نگاه کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، ابراهیم آقایی در پویش درختکاری "به نام پدر"، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت علی علیه السلام و روز مرد، اظهار داشت: تمام کشور برای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت بسیج شده است. باید از منابع طبیعی حفاظت کنیم و آن را برای آیندگان حفظ کنیم، کاشت درخت یکی از راهکارهای حفاظت از منابع طبیعی است.

وی اضافه کرد: فرهنگ حفظ محیط زیست باید در جامعه نهادینه شود و مدارس بهترین ظرفیت را دارند. نسل جدید باید طوری تربیت شوند که نسبت به محیط زیست دید متفاوت‌تری داشته باشند.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان متذکر شد: کاشت درخت در مناسبت‌های گوناگون باید به یک فرهنگ تبدیل شود، کاشت نهال یک هدیه ارزشمند است.

علی ایده‌لویی اضافه کرد: از زمانی که طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت آغاز شد، اقدامات گوناگونی در این راستا انجام شد و در هر مناسبتی سعی بر کاشت نهال است.

وی ادامه داد: در پویش بنام پدر تعداد 200 اصله نهال با هدف ارتقا فرهنگ منابع طبیعی و آبخیزداری در سطح استان غرس گردید. حدود 100 اصله زیتون در طارم 40 اصله نهال فضای سبز در خدابنده 25 اصله در ابهر و مابقی در سایر شهرستان‌ها با مشارکت گروه‌های مردمی و همراهی مسئولان غرس شد.

رئیس اداره جنگل‌کاری و جنگلداری منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان در ادامه روز پدر را تبریک گفت و تصریح کرد: هدف از برگزاری پویش های متعدد ترویج فرهنگ منابع طبیعی، درخت کاری و درخت داری است.

مجید معانی با بیان اینکه مهم تر از درختکاری، درخت داری است، گفت: در راستای حفظ منابع طبیعی و درختان اقدامات گوناگونی انجام می‌شود تا فرهنگ سازی‌ در این زمینه نهادیه شود.

وی افزود: گونه قالب جنگل‌های استان را ارس تشکیل می‌دهد و علاوه بر حفاظت به توسعه هم نیاز دارد.