بیش از ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در زنجان انجام شد زنجان - ایرنا -مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: طی ۶ ماهه اول امسال ۱۷ میلیون و ۳۳۶ هزار و ۵۹۸ قطعه جوجه ریزی با نظارت دامپزشکی در مرغداریهای صنعتی استان انجام شد. محمدباقر حاج کاظمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی آغاز میشود و تا عرضه گوشت مرغ در بازارهای مصرف ادامه دارد. وی اضافه کرد: گوشت سفید به عنوان یک فرآورده پروتئینی پر مصرف در سبد کالای خانوارها بسیار حائز اهمیت بوده و نیازمند نظارت مستمر به منظور حفظ بهداشت جامعه، افزایش تولید و جلوگیری از ورود خسارات اقتصادی به فعالان این بخش است. این مسوول ادامه داد: تمام مراحل تولید جوجه یک روزه، ورود آن به مرغداریها، طول دوره پرورش، کشتار و عرضه مرغ بستهبندی شده تازه و منجمد در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی تحت نظارت و بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی انجام می شود. مدیرکل دامپزشکی استان زنجان ادامه داد: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی توسط مرغداران سبب ممانعت از بروز و شیوع بیماریهای فراگیر و یا بیماریهایی با مرگ و میر بالا در سطح مرغداریها می شود و زمینه ارتقای سطح تولید و تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی را برای مصرفکنندگان فراهم میکند. حاج کاظمی افزود: مرغداران باید توصیه های بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی را رعایت کنند و در صورت مواجهه با بیماریهای واگیر و یا تلفات بالا در سطح مرغداری برای جلوگیری از شیوع بیماری ها مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان مربوط جهت بررسی و رسیدگی اطلاع دهند. وی خاطر نشان کرد: مرغداران با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در تمامی مراحل پرورش اعم از شست و شو و بهینه سازی مرغداری، خرید جوجه، حمل و نقل، واکسیناسیون، درمان به موقع و استفاده از داروها با نظر و مشورت دامپزشکان، سلامت گله خود را تضمین کنند. کاربر: اداره کل دامپزشكی استان زنجان - خدیجه آدینه لو دسته ها: اداره کل دامپزشکی استان زمان: ﺳﻪشنبه, 10 مهر,1403 بازدید: 2 کلمات کلیدی: استان زنجان پورتالزنجان بیش از ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در زنجان انجام شد