نمایش جزئیات مطلب

توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار، جزو برنامه های اولویت دار بهزیستی است

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: توانمندسازی و صرفاً اعطای تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی منجر به قطع مستمری نمی‌شود و این سیاست به خاطر تشویق مددجویان جهت ایجاد اشتغال، کارآفرینی و تولید است که یکی از بهترین راههای توانمندسازی و کسب استقلال مالی و افزایش خودباوری است.

توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار، جزو برنامه های اولویت دار بهزیستی است

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان زنجان دکتر روح اله خدابنده لو اظهار کرد: فراگیری مهارت های کسب و کار، توانمند سازی به همراه دارد و بهزیستی طی تفاهم نامه با سازمان آموزش فنی و حرفه ای افراد را جهت مهارت آموزی در زمینه مهارت های فنی، کسب و کار وکارآفرینی به این سازمان معرفی می کند.

این مقام مسئول بیان کرد: سالانه به بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش در شرف توانمدسازی، آموزش مهارت‌های کارآفرینی و کسب و کار، مهارت‌های زندگی، فنی و حرفه ای، آشنایی با قوانین کار و تأمین اجتماعی، اصول ایمنی در محیط کار، اطلاع‌رسانی و آگاه کردن خدمت گیرندگان از مزایای بیمه‌های تأمین اجتماعی و بازرگانی ارائه می‌شود.

خدابنده لو افزود: در حال حاضر ۲ هزار و ۹۹۴ بانوی سرپرست خانوار مستمری دریافت می کنند و یک‌هزار و ۱۹۲ نفر از این افراد از خدمات بیمه ای تأمین اجتماعی، بیمه روستایی و عشایری بهره مند هستند.

وی تصریح کرد: بانوان نقش مهم و بسزایی در خانواده، به ویژه در خانواده هایی که به هر علّتی سرپرست خانوار هستند، دارند و در راستای ارتقاء توانایی‌ها و مهارت‌های زیستی، روانی، اجتماعی و توانمندسازی خانواده‌های بانون سرپرست خانوار و به حداقل رساندن مشکلات و مسائل قشرهای محروم ضروری است خدمات خاصی به این قشر رسانده شود.