نمایش جزئیات مطلب

جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان با بررسی مشکلات محور ابهر- خدابنده برگزار شد

جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان زنجان، به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و با حضور مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای زنجان، رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی، رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی، معاون امداد نجات هلال احمر و دیگر اعضا با بررسی راه‌های ارتقا ایمنی محورهای مواصلاتی و آمادگی کلیه ارگان‌های ذیربط در عملیات راهداری زمستانی برگزار شد.

جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان با بررسی مشکلات محور ابهر- خدابنده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان، نشست کمیسیون ایمنی راه‌ها استان زنجان همزمان با یادمان قربانیان رانندگی با بررسی راه‌هایی برای ارتقا ایمنی محورهای مواصلاتی استان و آمادگی کلیه ارگان‌های ذیربط در عملیات راهداری زمستانی و تحلیل تصادفات خدابنده_ابهر در ماه اخیر صورت گرفت که با گزارش مبسوطی از اداره ایمنی و ترافیک راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همراه بود.

اصغر اسماعیلی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: با توجه به تصادفاتی که در محور ابهر_خدابنده رخ می‌دهد، از سال ۱۴۰۱ با همکاری دیگر ارگان‌ها نسبت به ارتقا محور مذکور اعم از تعریض و احداث ۵ کیلومتر از این محور اقدام شد و ۱۲ کیلومتر نیز از سمت قیدار، خاک‌برداری و احداث ابنیه صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به این مطلب که همه دستگاه‌ها در کاهش و پیشگیری از تصادفات رسالت سنگینی بر عهده دارند افزود: توجه به نقاط حادثه‌خیز استان و رفع مشکلات راه‌ها می‌تواند در کاهش این تصادفات اثرگذار باشد.

اسماعیلی اظهار داشت: فرهنگ‌سازی ترافیکی، نصب دوربین ثبت تخلفات، عدم استفاده از تلفن همراه در حال رانندگی، هماهنگی‌های بین دستگاهی، از مهمترین اقدامات پیشگیرانه به شمار می‌آید.

به گفته این مقام مسئول ارتقا محور، مسئله زمانبری است با این حال راهداری اقدامات دیگری چون شانه‌زنی، حریم‌زنی، آموزش و فرهنگ‌سازی به خصوص برای راکبین موتورسیکلت در این محور را برای کاهش تصادفات انجام می‌دهد.

وی افزود: با توجه به گزارشات پلیس راه، علل تصادفات محور خدابنده _ ابهر در چند ماهه گذشته بیشتر عامل انسانی یعنی عدم توجه به جلو، انحراف و تجاوز به چپ و تخطی از سرعت مطمئنه و سایر دلایل است که با حضور پلیس در این محور می‌توان در رفع این مشکلات موثر عمل کرد.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان زنجان با اشاره به مصوبه پیشین کمسیون ایمنی برای کنترل مشکلات اجتماعی و روانی حاصل از تصادفات اشاره کرد و گفت: برای جلوگیری از این موضوع بهتر است اطلاع‌رسانی مرتبط با موضوع متوفیان تصادفات رانندگی از کانال پلیس راه صورت گیرد.

تمامی دستگاه‌ها پای کار آیند تا پیش از وقوع حادثه راهکارها بکار گرفته شود

سید محمد شعاعی، معاون هماهنگی امور عمرانی با بیان اینکه موضوع فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در امر تصادفات بسیار مهم و ضروری است، گفت: باید از طریق رسانه‌ها در این خصوص همکاری و اطلاع‌رسانی شود و تمامی دستگاه‌ها پای کار آیند تا پیش از وقوع حادثه راهکارها بکار گرفته شود و در نهایت از خسارت‌های بعدی کاست.

وی با بیان اینکه محور خدابنده_ابهر از پرخطرترین راه‌های استان است، افزود: نصب دوربین، از دیگر اقدامات لازم در جهت کاهش تصادفات جاده‌ای است که باید صورت گیرد.


شعاعی در ادامه عنوان کرد: آمار و ارقام، داده‌هایی برای تصمیم‌گیری در خصوص پیشگیری از مشکلات در آینده است تا از تصادفات کاسته شود و حتی فوت یک نفر از هموطنان هم برای ما دردآور است چون چندین خانواده درگیر موضوع هستند.

در پایان به مناسبت روز جهانی یادمان قربانیان سوانح رانندگی مانوری با محوریت راهداری و مشارکت پلیس راه، اورژانس و هلال احمر در محل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان برگزار شد.