نمایش جزئیات مطلب

همایش ملی آرد و نان کامل و فواید مصرف آن در زنجان برگزار می‌شود

رییس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی و دبیر کمیته پیگیری و پیاده‌سازی تولید نان کامل استان، گفت: همایش ملی آرد و نان کامل و فواید مصرف آن به منظور فرهنگسازی و ترویج استفاده از نان کامل و فواید مصرف آن، هفته آخر دی ماه سال جاری در زنجان برگزار می‌شود.

همایش ملی آرد و نان کامل و فواید مصرف آن در زنجان برگزار می‌شود

همایش ملی آرد و نان کامل و فواید مصرف آن در زنجان برگزار می‌شود

رییس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی و دبیر کمیته پیگیری و پیاده‌سازی تولید نان کامل استان، گفت: همایش ملی آرد و نان کامل و فواید مصرف آن به منظور فرهنگسازی و ترویج استفاده از نان کامل و فواید مصرف آن، هفته آخر دی ماه سال جاری در زنجان برگزار می‌شود.


به گزارش وبدا-زنجان، مهندس جعفر مطهری‌فر، رییس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی و دبیر کمیته پیگیری و پیاده‌سازی تولید نان کامل استان در جلسه‌ی هم‌اندیشی برگزاری همایش ملی آرد و نان کامل و فواید مصرف آن در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، اظهار کرد: این همایش با مشارکت استانداری، دانشگاه علوم پزشکی، جهاد کشاورزی، غله، اداره کل صمت، اتحادیه نانوایان، استاندارد، شرکت‌های تولید آرد و انجمن تولیدکنندگان آرد استان در محل سالن همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی، برگزار می‌شود.

وی اظهار داشت: این همایش ملی در راستای اجرای سند دانش‌بنیان و امنیت غذایی و مصوبه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با حضور میهمانانی از وزارت بهداشت، صاحب نظران سازمان‌های ذیربط، اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان و سراسری برگزار می‌شود.

در این جلسه محورهای علمی و نحوه برگزاری همایش مورد بحث و بررسی اعضای حاضر در جلسه قرار گرفت.