نمایش جزئیات مطلب

پنجمین جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان زنجان برگزار شد

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای و سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: استانداردهای شغل آموزش مرتبط با توسعه اشتغال درصنعت توریسم و توسعه صنعت گردشگری در استان توسط اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان تدوین شد

پنجمین جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان زنجان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌‍‌ای محمدرضا انصاری مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای و سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: استان زنجان با توجه به موقعیت جغرافیایی و هم مرز بودن با چندین استان و داشتن مناطق ویزه گردشگری و مناطق تاریخی دربخش‌های مختلف از لحاظ توسعه صنعت توریسم ایجاد مشاغل مرتبط با گردشگری یکی از استان‌های بسیار توانمند و مستعد می باشد. توانمندی از جهت استعدادهای موجود در استان که می تواند اثرگذاری لازم را در ایجاد اشتغال پایدار داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه این طرح پژوهشی با همکاری دانشگاه زنجان انجام پذیرفته است، سطح توانمندی نیروی کار شاغل در هتل‌ها ارتقا داده و متناسب برای صنعت گردشگری هستند. در این طرح افراد باید باتوجه به صلاحیت شغلی و برمبنای مشاغل درج شده با کدهای بین المللی درسیستم طبقه بندی مشاغل توانمندی لازم را داشته باشند.
در ادامه محمدرضا انصاری ضمن تبیین آموزش‌های مهارتی در سطوح مختلف نظام آموزشی کشور، اظهار کرد: آموزش‌های رسمی در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و مراکز علمی و کاربردی صورت می‌گیرد و بخش دیگر این آموزش‌ها مربوط به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور که زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و آموزش‌های مهارتی را ارائه می‌کنند.
سرپرست اداره کل تعاون کارورفاه اجتماعی استان زنجان با بیان این موضوع که بحث‌های آموزش فنی و حرفه‌ای موضوعی است که کنار زندگی مردم جاری و ساری است، افزود: با توجه به این رویکرد اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای گام‌های مؤثری در گسترش آموزش‌های مهارتی در بخش‌های دولتی و خصوصی و ایجاد رابطه تعاملی اثربخش بین آموزش‌های مهارتی و نیاز بازار کار به منظور ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم استان برداشته است.
محمدرضا انصاری در ادامه ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه، صنعت و جوانان را از وظایف فنی و حرفه‌ای دانست و گفت: اداره فنی و حرفه‌ای نگاه خود را به موضوع مذکور معطوف داشته است و ارتباط کارجویان را با دنیای کسب و کار برقرار می‌کند، تا از این منظر شاهد، موثر بودن آموزش‌های طی شده باشیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای و سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با اشاره به اینکه اساس توسعه همه جانبه نیازمند فراهم بودن ابزارهای مورد نیاز است که یکی از این ابزارهای مهم نیروی انسانی ماهر و با دانش است، ادامه داد: تا آموزش را در جامعه نهادینه نکنیم نمی‌توانیم با شعار توسعه همگام شویم و انتظار داریم دستگاه‌های اجرایی استان در این راستا همراه ما باشند و نیروهای خود را با مهارت‌افزایی در این مرکز آشنا کنند.
ایشان از تربیت نیروی انسانی دارای کارایی، بهره‌وری و مهارت، به عنوان رویکرد تعریف شده در آموزش‌های فنی وحرفه‌ای یاد کرد و گفت: بیشتر کشورهای جهان تلاش‌‌های گسترده‌ای را برای تقویت آموزش‌های فنی و حرفه‌‌ای آغاز کرده‌اند.
محمدرضا انصاری در پایان با بیان اینکه، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای که همه آموزش‌هایش به صورت عملی و کارگاهی است، می‌تواند نقش و جایگاه موثری را ایجاد کند تا فارغ التحصیلان و دانشجویان علاقه‌مند با طی دوره‌های مهارتی به تخصص‌های کاربردی و عملی مسلط شوند، تاکید کرد: وجود افراد تحصیلکرده در مراکز فنی و حرفه‌ای این استان برای یادگیری مهارت یک افتخار و رویکرد مطلوب برای یادگیری مهارت است.