نمایش جزئیات مطلب

یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی: محصولات بدون لاکتوز، بهترین راه ‌حل مشکلات ناشی از مصرف لبنیات

یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی گفت: مصرف لبنیات بدون لاکتوز، یک راه‌حل بسیار خوب برای افرادی است که با مصرف لبنیات دچار مشکلات گوارشی یا التهاب مفاصل می‌شوند.

یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی: محصولات بدون لاکتوز، بهترین راه ‌حل مشکلات ناشی از مصرف لبنیات

 


یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی:
محصولات بدون لاکتوز، بهترین راه ‌حل مشکلات ناشی از مصرف لبنیات

یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی گفت: مصرف لبنیات بدون لاکتوز، یک راه‌حل بسیار خوب برای افرادی است که با مصرف لبنیات دچار مشکلات گوارشی یا التهاب مفاصل می‌شوند.

دکتر احمدرضا رسولی در گفتگو با پایگاه خبری وبدا-زنجان، اظهار کرد: برخی افراد با مصرف لبنیات دچار مشکلاتی چون حالت تهوع، نفخ، دل‌پیچه و اسهال می‌شوند که دلیل آن لاکتوز یا همان قند موجود در لبنیات است.

وی افزود: لاکتوز، قندی است که به‌طور طبیعی در شیر و سایر محصولات لبنی وجود دارد و از آنجایی که برخی افراد نمی‌توانند این قند را هضم کنند، پس از خوردن فرآورده‌های آن دچار علائم گوارشی ناشی از سوءجذب لاکتوز می‌شوند.

رسولی با بیان اینکه به طور تقریبی ۷۰ درصد جامعه بشری در کل دنیا توان هضم لاکتوز را ندارند، افزود: تقریبا از هر ۱۰ نفر، ۷نفر به درجاتی از این مشکل دچار هستند که علاوه بر اختلالات گوارشی، ممکن است از بیشتر شدن التهاب یا درد مفاصل از جمله زانودرد پس از مصرف لبنیات رنج ببرند و استفاده از لبنیات بدون لاکتوز به این افراد توصیه می‌شود.

وی به نحوه‌ی تولید محصولات لبنی بدون لاکتوز اشاره کرد و گفت: در کارخانه، لاکتوز موجود در لبنیات توسط آنزیم‌هایی به قندهای سازنده‌ی آن یعنی گلوکز و گالاکتوز تجزیه می‌شود و در نتیجه افراد مبتلا به بیماری لاکتوز که اصطلاحا به آن عدم تحمل لاکتوز می‌گویند، می‌توانند به راحتی آن را هضم کنند.

این متخصص تغذیه، مصرف لبنیات پروبیوتیک را راه‌حل دیگری برای مشکلات ناشی از عدم هضم لاکتوز در بدن عنوان کرد و افزود: پروبیوتیک‌ها میکروب‌های مفیدی هستند که نقش حائز اهمیتی در سلامتی انسان دارند.

وی خاطرنشان کرد: لبنیات پروبیوتیک از نظر ویتامین‌هایی نظیر ویتامین B۲ یا ریبوفلاوین و ویتامین K غنی‌تر از لبنیات معمولی هستند و با مصرف آنها، این ویتامین‌ها به وسیله سلول‌های روده، جذب بدن می‌شوند و به طور کلی کارکرد طبیعی روده و سلامت دستگاه گوارش را تضمین می‌کند.