برنامه شماره 4: افزایش کیفیت بهداشتی گوشت مرغ عنوان برنامه عملیاتی: افزایش کیفیت بهداشتی گوشت مرغ شماره برنامه عملیاتی 4 نام دستگاه اجرایی: اداره کل دامپزشکی استان زنجان دلایل و ضرورت انتخاب موضوع: عمرماندگاری پایین -میزان چربی داخل شکم و دورریزلاشه زیاد است-الودگی هنگام کشتار بالاست ودر نتیجه ماندگاری محصول پایین است -عدم امکان صادرات به دلیل مشکلات کشتارگاه مزایای حاصل از اجرای برنامه عملیاتی: افزایش کیفیت بهداشتی مرغ -افزایش عمر ماندگاری -مزیت صادراتی -کاهش دورریز مرغ در خانوار میزان پیشرفت برنامه عملیاتی: 60درصد توضیحات تکمیلی: از اول مهر ماه مرغ بسته بندی شده با 3 رتبه عرضه خواهدشد کاربر: اداره کل دامپزشكی استان زنجان - خدیجه آدینه لو دسته ها: برنامه های عملیاتی دستگاه های اجرایی 98 زمان: چهارشنبه, 09 مرداد,1398 بازدید: 313 کلمات کلیدی: نظارت اداره کل دامپزشکی زنجان برنامه عملیاتی افزایش کیفیت بهداشتی گوشت مرغ تضمین سلامت کشتارگاه ها عرضه گوشت مرغ