برنامه های عملیاتی دستگاه های اجرایی

برنامه شماره 4: افزایش کیفیت بهداشتی گوشت مرغ

عنوان برنامه عملیاتی: افزایش کیفیت بهداشتی گوشت مرغ
شماره برنامه عملیاتی 4
نام دستگاه اجرایی:  اداره کل دامپزشکی استان زنجان
دلایل و ضرورت انتخاب موضوع: عمرماندگاری پایین -میزان چربی داخل شکم و دورریزلاشه زیاد است-الودگی هنگام کشتار بالاست ودر نتیجه ماندگاری محصول پایین است -عدم امکان صادرات به دلیل مشکلات کشتارگاه

 

مزایای حاصل از اجرای برنامه عملیاتی:

افزایش کیفیت بهداشتی مرغ -افزایش عمر ماندگاری -مزیت صادراتی -کاهش دورریز مرغ در خانوار

میزان پیشرفت برنامه عملیاتی: 60درصد

توضیحات تکمیلی:

از اول مهر ماه مرغ بسته بندی شده با 3 رتبه عرضه خواهدشد

آرشیو خدمات دستگاه ها

دسته ها

آرشیو اخبار استان

دسته ها

DNN