فرآیند صدور مجوز ورود فرآورده های شیرخشک و غذای ویژه - (16061654100) عنوان خدمت: فرآیند صدور مجوز ورود فرآورده های شیرخشک و غذای ویژه شناسه خدمت: 16061654100 نام دستگاه اجرایی: فرآیند صدور مجوز ورود فرآورده های شیرخشک و غذای ویژه نوع خدمت: خدمت به شهروندان (G2C) مدارک مورد نیاز: صدور مجوز ورود به صورت الکترونیکی به منظور سرعت پاسخگویی و کاهش مراجعات ارباب رجوع به سازمان هزینه ارائه خدمت: مدت زمان ارایه خدمت: - لینک های بیشتر ttac.ir کاربر: دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان - روابط عمومی دسته ها: گروه اجتماعی, دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زمان: چهارشنبه, 06 شهریور,1398 بازدید: 456 کلمات کلیدی: استان زنجان پورتال استان زنجان دانشگاه علوم پزشکی زنجان خدمت به شهروندان فرآیند صدور مجوز ورود فرآورده های شیر خشک و غذای و